Sant Feliu celebra la Festa Anual de les Colles Sardanistes

INTERVENEN: Dolors Puig, presidenta de l'Agrupació Amics de la Sardana de Sant Feliu de Guíxols; Carles Motas, alcalde de Sant Feliu de Guíxols

Sant Feliu de Guíxols encara la recta final de la seva capitalitat de la sardana, i aquest cap de setmana ha acollit un altre acte emmarcat dins aquest context: la Festa Anual de les Colles Sardanistes.

La primera de les activitats ha estat l'entrega dels Premis del Campionat de Catalunya 2021, Memorial Joaquim Tristany, que s'ha fet al primer pis del Casino La Constància. Un acte que ha comptat amb l'assistència de moltes de les colles sardanistes d'arreu de Catalunya. Dolors Puig, presidenta de l'Agrupació Amics de la Sardana donava la benvinguda als assistents emocionada.

L'alcalde de Sant Feliu, Carles Motas, ha volgut posar en valor la feina del municipi durant aquest temps essent capital de la sardana, un temps que s'ha allargat de manera excepcional durant dos anys a causa de la pandèmia.

Després de l'entrega de premis s'ha dut a terme una ballada de sardanes als Jardins Juli Garreta, on ha participat la cobla Contemporània Ha interpretat un repertori on ha combinat sardanes més clàssiques amb una adaptació de la música de Nino Bravo.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura