Ja a la venda les entrades de Guíxols Escena

Ja es poden comprar les entrades per als espectacles de teatre que Guíxols Escena proposa entre els mesos de març i maig del 2020. Aquesta programació arriba amb quatre dates a Sant Feliu, tres al Teatre Auditori Narcís Masferrer, i una en altres espais. 

Començaran el 7 de març les 'T de Teatre' amb la representació de 'Cançó per tornar a casa', de Denise Despeyroux, adaptada per Sergi Belbel. En ella, tres "ex actrius" d'èxit es troben amb un hipnotitzador. 

Continua el Guíxols Escena el 4 d'abril amb 'La dona del 600', de Pere Riera. És una de les obres estrella de la temporada amb un repartiment farcit de cares reconegudes encapçalat per Mercè Sampietro i explica la història que es desencadena quan a un jubilat li regalen la maqueta d'un Seat 600. 

El 9 de maig tocarà una oferta diferent: píndoles de teatre. Serà un recorregut de propostes de microteatre per tres indrets singulars habitualment tancats al públic. Les obres seran 'Ninis', 'Com si et tingués al costat' i 'Ambulantis'.

Clourà la programació de primavera 'Els Brugarol' el 30 de maig, un text de Ramon Madaula dirigit per Mònica Bofill. Madaula és un dels tres protagonistes, juntament amb el seu nebot Jaume Madaula i Estel Solé. L'autor va escriure l'obra partint del que va sentir quan la seva filla li va preguntar si li importaria que es canviés l'ordre dels cognoms. 

Les entrades ja es poden adquirir a l’Oficina de Turisme de Sant Feliu de Guíxols o bé per internet. També es pot adquirir un abonament de 70 euros per veure les tres funcions que tindran lloc al Teatre. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura