Els presos polítics, Torra i Sánchez s'estrenen com a nous caganers

Intervé: Sergi Alòs-Pla, caganer.com

Els llaços grocs ja sigui en forma de caganer o a la jaqueta dels presos polítics són els grans protagonistes de la nova fornada de caganers que l'empresa caganer.com ha presentat per aquest Nadal

En total, l'empresa torroellenca ha presentat 44 noves figures escatològiques amb personatges reals i de ficció que inclouen els presidents Sánchez i Torra, Arrimadas, Iceta, Theresa May o Xi Jinping en l'apartat polític, la desapareguda Montserrat Cabellé i David Bowie per la banda musical, els jutges o els pescadors pel que fa a les professions i altres personatges entranyables com E.T, la Mona Lisa, la Venus de Milo, Lisa i Marge Simpson, la Sireneta o Scream.  

La família Alòs-Pla treballa tot l'any pendent del que passa al món per escollir quines seran les figuretes del proper Nadal, especialment pel que fa l'actualitat política. En aquest sentit, apunten que unes de les figuretes estrella d'aquest any, les dels presos polítics, les van incloure a darrera hora amb l'esperança que no fos necessari reivindicar-los. 


Una empresa internacional

Caganer.com experimenta any rere any una creixent internacionalització ja que les figuretes es posen a la venda també per internet, arribant a tot el món. És per aquest motiu que els caganers més venuts de la història, són personatges internacionals com Messi, Obama o Trump.

Ja són prop de 500 les figuretes de pessebre que formen part de la família de Caganer.com. Fa 26 anys que aquesta empresa familiar d'artesans es dedica a convertir aquest simpàtic personatge del pessebre català en personalitats reals o de ficció escatològicament divertides.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura