Santa Cristina comença l'any a ritme de vals

L'Espai Ridaura de Santa Cristina d'Aro ja ha donat el tret de sortida a la programació cultural d'aquest 2024 i ho ha fet, com no pot ser d'altra manera, amb el ja clàssic concert de Cap d'Any 'A ritme de vals!'. Aquest any, de nou, ha anat a càrrec del Cor i Orquesta Simfònica Harmonia, que ha tornat a arrencar els aplaudiments del públic després de cada peça.

Santa Cristina d'Aro ha donat la benvinguda a un nou any a ritme de vals i polques amb el concert de Cap d'Any que ja fa anys que es porta a terme durant l'època de nadal al municipi i que omple de música i d'aplaudiments l'Espai Ridaura.

Enguany a dalt de l'escenari s'ha pogut gaudir del talent d'una quarantena d'artistes que formen l'Orquestra Simfònica Harmonia i que, dirigits per Joaquim Piqué, han ofert un repertori ben variat dividit en dues parts. A banad del so dels instruments, també ha comptat amb dues veus acompanyants.
 

És un concert ben divertit de valsos i polques, com és tradicional. Però també té una segona part més nadalenca"- Joaquim Piqué, director de l'espectacle

Aquest concert ja s'està consolidant al municipi i es podria dir que ja és tot un clàssic. Enguany hi han assistit gairebé 300 persones.

 

És un concert que ja es va arrelant a Santa Cristina. Ja és un clàssic d'aquestes festes de Nadal i també en un dels actes importants de tot l'any" - Josep Xifra, alcalde de Santa Cristina d'Aro

Tot i que forma part de les activitats de Nadal, l'esdeveniment també ha servit per donar el tret de sortida a la programació cultural del 2024 de Santa Cristina.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura