Morat enamora Cap Roig

Palafrugell

Data: 17/08/2021

Ja ha engegat l'última setmana de concerts al Festival de Cap Roig i ho ha fet amb uns artistes de caire internacional: Morat.

El grup de pop llatinoamericà rècord en vendes va pujar a l'escenari de Cap Roig amb el Tour ¿A dónde vamos?, en el qual es pregunten cap a quina direcció volen anar en aquests temps difícils que viu la societat.

Ho han fet amb tot un seguit de nous temes com Las primeras veces o De Cero, temes que mantenen l'essència que representa el grup colombià des que es van llençar al món de la música, amb le seves lletres plenes de sentiment, amors, desamors, i experiències intenses amb les quals tothom es pot sentir identificat en algun moment de la vida.

Morat es va posar a la butxaca el públic de Cap Roig, que va ser incapaç de quedar-se quiet a les seves cadires durant més de dues cançons seguides.

I és que al llarg de la nit també van sonar molts dels grans èxits que els han portat a la fama, com per exemple Amor con hielo, Presiento, Cuando nadie ve, i els mítics Besos en guerra i Cómo te atreves, dues cançons que els assistents han cantat a ple pulmó fins a quedar-se afònics. Una nit plena d'emoció que de ben segur quedarà marcada a la memòria de tots els presents als jardins de Cap Roig.

Comença la recta final de concerts, amb artistes de primer nivell com Sílvia Pérez Cruz, Soa de Cabra, Hombres G i Sara Baras, que tancarà la programació amb un concert solidari els beneficis del qual es donaran a Càritas.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura