Neix el Festival Diverland

INTERVÉ: Albert Fort, Orquestra Di-Versiones

Neix un nou festival a la Costa Brava Centre. 'Diverland ciutat de Di-Versiones' és el nou repte que s'ha marcat el grup calongí Orquestra Di-Versiones per oferir bona música amb el millor ambient als seus seguidors que ja comencen a estar acostumats a les sorpreses del grup. Aquesta vegada la fan grossa i organitzen 3 dies de festival ambientat a les dècades dels 80 i 90 i adreçat sobretot al públic familiar. Ho faran els dies 17, 18 i 19 de maig a les instal·lacions del Càmping Internacional de Calonge oferint entrades amb allotjament al càmping segons la modalitat escollida o entrades d'accés al festival.

L'Orquestra Di-Versiones fa més de 10 anys que actua de festa en festa i la seva estètica i música dels anys 80 i 90 forma part de la seva identitat. Amb el festival Diverland volen crear un món 'Di-Versiones' durant tot un cap de setmana vestint l'espai, el públic i el temps amb plomes, malles, escalfadors i diademes.

Els organitzadors d'aquest sarau són els membres de l'Orquestra Di-Versiones que comptaran amb la participació d'sponsors pel finançament i d'un grapat de col·laboradors per omplir de diversió unl cap de setmana que acabarà amb una 'Diverpaella'.

Música, jocs, tallers, exposicions, menjar i beure. Ho tenen tot pensat i a través del web del festival i de les xarxes socials aniran desgranant la programació d'aquest 'diver' cap de setmana que ja té les entrades a la venda.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura