Clara Peya reprèn la programació de Concerts d'Aro

La  palafrugellenca Clara Peya ha obert la programació d'estiu de Concerts d'Aro. Amb un concert de piano acompanyat de ritmes electrònics, Peya ha captivat el públic amb les melodies i la il·luminació, creant una atmosfera especial a l'espai Ridaura. Amb el mes d'agost, pel festival hi passaran, entre d'altres, el festival Retrobem la sarsuela i la pianista de Pals, Emma Stratton. 

Clara Peya ha reprès la programació dels Concerts d'Aro 2023 a l'Espai Ridaura de Santa Cristina d'Aro. La pianista palafrugellenca ha presentat el seu projecte "Piano solo & electrònica" on barreja el piano amb sintetitzadors electrònics i diferents textures que potencien el seu instrument. El concert s'ha desmarcat de la música més comercial, deixant de banda temes del seu nou disc, i ha volgut ser més íntim.

Els assistents ha pogut gaudir de les diferents melodies del piano combinades amb els ritmes electrònics que, juntament amb la il·luminació, han aconseguit crear una escena única. Clara Peya explica que els concerts han de ser un diàleg amb el públic i que l'artista ha de saber interpretar què necessita la nit.

Peya va rebre el Premi Nacional de Cultura l'any 2019 i, des del seu primer disc l'any 2009, la pianista s'ha convertit en una de l'escena musical. Per l'organització, portar-la a l'Espai Ridaura ha estat una gran oportunitat.

Amb aquest concert, Concerts d'Aro ha obert la programació de l'estiu. En aquesta edició hi haurà el festival Retrobem la sarsuela, la pianista de Pals, Emma Stratton, Albert Guinovart i Elisabet Franch i la Sant Andreu Dixie Band. Un cicle de concerts que vol potenciar l'Espai Ridaura i l'església.

Enguany, el 12 d'agost se celebrarà la 25a edició de la Nit màgica. Propostes que es desmarquen de la resta de festivals de la comarca, apostant des de la música més clàssica fins a la més transgressora.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura