El Pessebre Vivent de Castell d'Aro ultima detalls per obrir portes

Intervé: Josep Genís , Pessebre Vivent de Castell d'Aro

Amb la tradició de 61 anys a les esquenes el Pessebre Vivent de Castell d'Aro ha volgut ampliar el seu recorregut i dotar-lo de més i millors representacions bíbliques. Un total de 50 escenes conformaran un  Pessebre Vivent que inclou un gran nombre d'anunciacions, visitacions, representacions d'oficis de l'època i escenes típiques d'un poble de pagès com Castell d'Aro en el passat. 

Aquest any s'ha ampliat el recorregut del Pessebre fins arribar als 1.800 metres el que ha permès innovar als col·laboradors de la iniciativa. Una de les principals novetats serà el molí, que es veurà des de gran part del recorregut i que està situat a l'era de la Masia Sitjà. Des d'aquest punt s'espera poder veure el molí amb el casc antic de Castell d'Aro il·luminat darrera. Una altra de les atraccions pel públic serà haver de buscar el caganer entre les diferents escenes. 

Un total de 400 figurants formaran part de les representacions, que es duran a terme a partir del 22 de desembre. El Pessebre Vivent de Castell d'Aro va rebre fa 8 anys la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura