Torna la iniciativa canelons solidaris amb l'objectiu de repartir 20.000 plats

Torna la iniciativa canelons solidaris amb l'objectiu de repartir 20.000 plats
Torna la iniciativa canelons solidaris i ho fa amb més força. La iniciativa del xef Josep Maria Portas del Restaurant Sa Cova prepararà enguany 20.000 canelons perquè per Nadal cap família es quedi sense un àpat tant característics d'aquestes festes. 

Els canelons es duran a diferents entitats benèfiques de les Comarques Gironines, que seran qui distribuiran els àpats entre els seus usuaris i usuàries. 

L'any passat es van fer 10.000 canelons i es van recollir un miler de joguines i enguany es vol doblar les dues xifres. 
La iniciativa va néixer de veure com treballaven les entitats del Tercer Sector que ajuden a les persones més desafavorides i constatar la tristesa que provoca que per Nadal hi hagi gent que no pugui gaudir d'aquestes festes. 

La iniciativa s'ha presentat aquest dimecres al Restaurant Sa Cova de Platja d'Aro amb la presència del Col·lectiu Cuina de l'Empordanet, la unió d'Hostaleria i Turisme Costa Brava Centre i representants dels Ajuntaments de Castell-Platja d'Aro i Palafrugell

Un dels punts on es recol·lecten els ingredients i les joguines que formaran part d'aquesta campanya és l'aula gastronòmica de l'Empordà a Vall-Llobrega. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura