Santa Cristina nomena fill predilecte l'Il·lusionista Xevi

Intervenen: L'Il·lusionista Xevi i Tina Gorina, regidora de Cultura de Santa Cristina d'Aro

Just quan es compleixen 50 anys de la baixada de l'Il·lusionista Xevi de Montserrat amb els ulls tapats, la vila de Santa Cristina d'Aro l'ha anomenat fill predilecte. Xevi és un dels referents de la màgia més importants a nivell nacional i internacional i un dels mèrits més importants per haver rebut aquest premi és haver portat el nom de Sant Cristina arreu del món. 

Xevi es mostra satisfet per haver rebut un dels reconeixements més importants de la seva carrera com a mag. L'i·lusionista va començar amb només set anys a fer jocs de mans i amb 12 ja actuava dalt dels escenaris. Més endavant va participar en programes televisius el que li va permetre saltar a la fama i  fer-se un nom a nivell mundial. 

Per la seva part, l'administració cristinenca es mostra orgullosa de poder oferir aquest títol a l'Il·lusionista. Amb aquest premi es confirma la importància de Xevi a casa seva, després d'un dels mantres que han recorregut sempre la seva figura, sobre el poc reconeixement rebut a la demarcació gironina. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura