"Lali Symon" aterra a l'Auditori Espai Ter el 23 de febrer

Torroella de Montgrí

Data: 16/02/2024

La programació de l'Auditori Espai Ter de Torroella de Montgrí porta aquest vespre, a partir de les 20:30 h una producció del Teatre Nacional de Catalunya i del Festival Grec que revisa un dels referents de la literatura catalana. Es tracta de "La plaça del Diamant". i per acabar el mes de febrer, la setmana que ve , el divendres 23 de febrer, s'oferirà l'espectacle "Lali Symon " amb Emma Vilarasau i direcció de Sergi Belbel.

Lali és una gran estrella reconeguda i estimada pel seu públic. No és exactament una actriu, sinó més aviat una comedianta. I encara més concretament, una monologuista. Els seus xous, divertits, irònics, i també punyents, delecten les espectadores als teatres i també a la televisió.
El que ningú no coneix és la seva autèntica personalitat, ni la vida privada de l'estrella Lali Symon. I molta gent es pregunta si ella, que sempre es mostra alegre, enginyosa, directa i desinhibida davant la gent, és igual a dins i a fora de l'escenari. I així, veurem que, quan s'apaguen els focus i ella abandona l'espai públic dels seus monòlegs, es transforma en una altra persona i manté una relació especial i molt intensa amb dues dones decisives per a la seva vida privada: la seva mare i la seva filla, a les quals sempre ha mantingut al marge de la seva professió.

A partir d'aquí, la comèdia i la tragèdia s'alternen en tots dos espais, el públic i el privat, amb vasos cada vegada més comunicants. I la ficció i la realitat acaben encreuant-se de manera gairebé indeslligable.
Una interpretació magistral d'Emma Vilarasau que ens captiva amb aquest personatge de gran intensitat en un nou encert de Sergi Belbel. Les actrius Mont Plans i Júlia Bonjoch completen el repartiment. 

L'espectacle "Lali Symon" es podrà veure el 23 de febrer a l'Auditori Espai Ter de Torroella de Montgrí.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura