El Mar de Birres i l’Outdoor Sports Festival omplen l’estenedor de xarxes de Palamós

Palamós

Data: 08/10/2022

Palamós ha viscut un cap de setmana ple d'activitats a l'estenedor de xarxes del port. La mostra "Mar de birres" i l'Outdoor Sports Festival van programar activitats durant dissabte i diumenge, captant l'atenció de veïns i visitants. La mostra de cervesa vivia la quarta edició i va organitzar diferents tastets a la tarda mentre que el festival esportiu celebrava el seu segon aniversari amb l'objectiu de potenciar les activitats a l'aire lliure.

L'esport i la cervesa han estat els dos protagonistes del cap de setmana a Palamós. L'estenedor de xarxes ha estat el punt central de la mostra "Mar de Birres" i l'Outdoor Sports Festival, que han captat l'atenció del públic durant tot el cap de setmana. 

La quarta edició del "Mar de Birres" ha omplert la mostra d'una vintena de cerveses artesanes, vingudes de comarques gironines, Barcelona i Osona. Organitzada per l'Associació Kaòtikes, la mostra vol crear un espai on poder provar diferents varietats, organitzant tastets perquè els visitants puguin conèixer les propietats i l'elaboració de cada cervesa.

Per complementar la beguda, el Mar de Birres també ha comptat amb la presència de foodtrucks i diferents concerts, mantenint l'activitat des de les 11h fins a mitjanit, amb tres concerts i un Dj final.

L'objectiu és donar a conèixer les diferents cerveses tradicionals catalanes. És per això que cada any busquen atraure nous mestres cervesers, encara que també compten amb marques que hi han participat des de la primera edició. 

El Mar de Birres forma part de la iniciativa 'Palamós Gastronòmic'  de tot el mes d'octubre. Una proposta que vol reforçar la gastronomia local i desestacionalitzar el turisme a la ciutat. 

L'altre protagonista del cap de setmana ha estat l'Outdoor Sports Festival. Aquesta ha estat la segona edició de l'esdeveniment, que busca potenciar la pràctica d'esports a l'aire lliure com mountain bike, gravel, curses d'orientació i caiac. Des de l'Àrea d'Esports busquen potenciar les pràctiques esportives que es poden fer al municipi i donar a conèixer diferents indrets de la ciutat.

També és l'oportunitat de mostrar l'entorn de la vila, que va des de la platja fins a activitats de muntanya. Un festival que ha comptat amb estands d'entitats esportives i tallers i jocs pels més petits. Aquest cap de setmana, els participants han pogut gaudir d'un recorregut de Gravel, mountain Bike o de la cursa d'orientació. El proper dissabte 15 d'octubre, el festival es traslladarà a la Platja de la Fosca, on hi ha activitats com la marxa nòrdica, caiac i la travessia en aigües obertes. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura