Més de 200 joves artistes participen en el festival Aparador

Calonge ha celebrat aquest cap de setmana la primera edició de l'Aparador, un festival de propostes artístiques emergents que ha omplert el centre històric de joves artistes que han mostrat el seu talent en diverses disciplines.

Èxit de participants i de públic a la primera edició de l'Aparador, el festival de propostes artístiques emergents de Calonge que ha comptat amb 42 propostes i 200 joves artistes participants. Durant els dies 11 i 12 de maig el centre històric de Calonge s'ha omplert de gent per gaudir de les diferents disciplines que s'han mostrat com pintura, ceràmica, escultura, il·lustració, fotografia, art digital, art conceptual, teatre, dansa, circ, màgia o música. La Núria Paneque és una de les participants, que ha volgut ensenyar les joies artesanals que fa. O en Daniel que ha cantat diverses cançons.

Les activitats eren gratuïtes i els visitants podien veure el que més els interessava. Entre el públic, veïns i veïnes, però també de fora que han aprofitat per descobrir nous talents.

Aquest nou festival és organitzat per l'Espai Jove de Calonge i Sant Antoni. La intenció és mostrar i promoure el treball de joves artistes amateurs d'entre 14 i 30 anys en diferents disciplines. Per tant, donar-los una oportunitat per poder donar visibilitat a joves que comencen i poder així ser un espai de convivència entre artistes.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura