Jordi Molina presenta 'Retrat en Groc' a l'Espai Ter

INTERVÉ: Jordi Molina, músic

El tenora i compositor català Jordi Molina ha presentat en exclusiva el seu nou treball discogràfic com a líder, 'Retrat en groc', a l'Espai Ter de Torroella de Montgrí. 

Per a Molina, Retrat en groc és el reflex del moment professional que viu en l’actualitat. D'una banda vol continuar amb el treball de consolidació d’un projecte que es va iniciar amb el disc Matèria del temps amb la intenció de crear una nova música on la tenora fos el clar protagonista; per altra banda, amb aquest àlbum vol reinvidicar el seu dreat a la llibertat d'expressió. 

El músic, de Torroella de Montgrí, ha dedicat aquest àlbum a tots els presos i preses polítiques i persones exiliades a causa de l'1-O; en aquest sentit fa un esment especial a la torroellenca Dolors Bassa, a qui ha dedicat una de les peces, i al conseller a l'exili i amic personal de Molina, Lluís Puig

Molina repeteix banda i incorpora en aquest nou treball col·laboracions destacades com les del cantautor Carles Dénia, el saxofonista Ramon Cardo i els instrumentistes Joan Mar Sauqué, amb la trompeta, i Eduard Prats, amb el fiscorn. 

La presentació del disc ha omplert l'Espai Ter, on Jordi Molina s'hi sent com a casa i ha comptat amb la participació de més de setanta músics, entre ells el grup vocal In Crescendo.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura