Triomfa el nou marxandatge de Sant Feliu de Guíxols

Mireia Pagès

Un total de 12 làmines donaran forma al nou marxandatge de la ciutat de Sant Feliu de Guíxols per poder promocionar el municipi. El disseny gràfic és fidel als símbols mítics de la zona i al seu patrimoni cultural.

Sant Feliu de Guíxols triomfa amb les noves làmines que serviran per donar un nou impuls a la imatge turística i promocional del municipi. Els autors treballen amb aquest nou marxandatge de la ciutat a partir dels seus símbols, posant accent al patrimoni cultural perquè aquest pugui ser ben apreciat.

Primer varen fer una producció a petita escala per veure com era acollit el projecte per la població. No fa ni una setmana que estan en venda i algunes ja estan esgotades, encara que les reposaran. A part de les làmines, s'oferiran altres objectes per comercialitzar. Ara mateix, estan preparant 7 làmines més.

El director artístic i la idea original pel marxandatge de Sant Feliu, la va tenir Marc Calvet. El seu objectiu era comunicar, recuperar i recordar llocs de la ciutat, nomenant-los d'una manera gràfica, ja que la gent s'ho agafa com un emblema propi o de record. Per aconseguir-ho, la feina ha estat molt minuciosa.

S'han escollit escenografies mítiques i traspassat amb format traç i color, fent alhora una composició gràfica. Coaner Codina, la il·lustradora de les làmines agraeix la col·laboració de tothom que fa possible el projecte i el viu aquesta experiència des d'un punt d'agraïment personal.

A més a més, les làmines tenen incorporades unes ressenyes per tal que es doni el valor a l'activitat pròpia, al lloc i al patrimoni que té la imatge. Al llarg dels diferents mesos s'aniran comercialitzant un total de 12 làmines emblemàtiques de Sant Feliu de Guíxols.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura