Quimeta Serra reclama que la Cambra li torni el llegat que els va cedir

Intervé: Quimeta Serra, Ceramista; Jordi Vilà, advocat; Carles Motas, Alcalde

La ceramista lamenta que no s'han complert els acords de cessió entre els quals promocionar la seva obra i crear unes beques artístiques

Quimeta Serra reclama a la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols el retorn de les obres que els va cedir ja que entén que no han complert amb les condicions de cessió.  La ceramista, acompanyada del seu advocat Jordi Vilà, han entrat un escrit a la cambra reclamant formalment el retorn de l'obra i no descarten acabar als Jutjats si l'entitat segueix fent cas omís a la reclamació.

El conflicte arrenca quan Quimeta Serra va cedir part de la seva obra a la Cambra de Comerç a canvi de donar a conèixer el seu llegat i fer unes beques artístiques amb el seu nom i el del seu marit. Un acord que la cambra ha incomplert per disgust de l'artista de 93 anys i Ciutadana Il·lustre de Sant Feliu de Guíxols.

L'advocat de la caramista ganxona, Jordi Vilà, ha explicat que s'han decidit a fer públic el cas davant les converses infructuoses que han mantingut amb una Cambra de Comerç que manté silenci sobre les queixes de Quimeta Serra i sobre les intencions pel que fa a la gestió de l'obra llegada.
Vilà espera que amb la queixa formal la Cambra recapaciti però no descarta acabar al contenciós-administratiu.

L'Ajuntament s'ofereix a mediar


L'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, a qui Quimeta Serra també va cedir part del seu llegat i qui prepara una exposició aquest estiu, està al cas del conflicte i s'ha ofert a mediar.

L'Alcalde Carles Motas entén l'enfadament de la Quimeta però espera que es puguin acostar posicions i el cas no acabi judicialitzat.

A l'espera de la reacció de la Cambra

TV Costa Brava s'ha posat en contacte amb la Cambra de Comerç Ganxona i està a l'espera de la seva reacció.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura