Zoo i l'Orquestra Di-Versiones, caps de cartell de la 1a Farra Brava de Palafrugell

Palafrugell

Data: 18/02/2018

Intervé: Abril Martí, Associació de Joves Birres Braves

Zoo i l'Orquestra Di-Versiones, acompanyats del DJ Kharloss Selektah, seran els protagonistes de la 1a Farra Brava que l'Associació de Joves Birres Braves organitzarà el proper 7 d'abril al Pavelló Poliesportiu de Palafrugell

L'entitat juvenil palafrugellenca Birres Braves crea d'aquesta manera una festa que, si bé s'estrena amb el nom de Farra Brava, dona continuïtat a la ja consolidada Festa d'Hivern, esdeveniment que l'any passat havia arribat a la seva sisena edició. 

Els encarregats d'obrir la nit seran els valencians Zoo amb la seva mescla de rap reivindicatiu i música festiva. Gairebé un any després, els de Gandia segueixen immersos en la gira de presentació del seu segon treball d'estudi, "Raval". La Farra Brava continuarà amb el grup per excel·lència de les festes a les comarques gironines, l'Orquestra Di-Versiones, que segueix en estat de gràcia i vindrà d'enregistrar el "Diverdiscu" a la Mirona de Salt el 23 de març. Ja a altes hores de la matinada, tancarà la nit el DJ palafrugellenc de reggae i dancehall Kharloss Selektah, sempre molt estimat pel públic local. 

Les entrades de la 1a Farra Brava ja es poden comprar de forma anticipada a birresbraves.cat per 10 euros. A partir de l'1 de març hi haurà llocs de venda físics a Palafrugell, Palamós, La Bisbal, Torroella i Girona.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura