Espartac Peran presenta el seu llibre "Tres desitjos abans de morir" a Palamós

Palamós

Data: 21/04/2023

L'obra, que presenta l'experiència personal de l'autor en relació amb la mort, va arribar a la vila de Palamós gràcies a la proposta de l'Associació Dol Baix Empordà.

La Biblioteca Lluís Barceló de Palamós va acollir la presentació del llibre "Tres desitjos abans de morir" d'Espartac Peran. L'obra, publicada per l'editorial La Campana, va arribar a la vila de Palamós gràcies a la proposta de l'Associació Dol Baix Empordà: Un grup de quatre dones que treballen per donar suport i acompanyament a les persones i famílies perquè siguin capaços de superar i comprendre el procés de Dol.

Tal com va presentar el periodista i autor Espartac Peran, el seu llibre exposa l'experiència personal durant el seu camí per curar les ferides que la mort deixa als que es queden en aquest món.

Durant la presentació, Peran va compartir amb el públic tot allò que es pot trobar a les pàgines de la seva obra. Passant des de diferents maneres de morir, l'experiència personal de conviure amb la mort i el dol, els (o no) acomiadaments, el dret a no estar bé, les situacions al tanatori o les maneres incorrectes de gestionar les emocions davant algú en dol. Tot plegat, un passeig per les diferents maneres de veure la mort i d'interpretar-la.

La sala d'actes de la Biblioteca Lluís Barceló de Palamós, va romandre plena de lectors i lectores que van ser captivats per l'atenció de Peran fins al final de la presentació. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura