Sant Feliu reivindica les figures d'Isabel Vila i Pere Caimó

Aquest dilluns s'ha celebrat a l'Espai Sardana de Sant Feliu de Guíxols un homenatge nacional llargament esperat a dues grans figures del segle XIX: Isabel Vila i Pujol, i Pere Caimó i Bascós. Un dels moments estel·lars de l'homenatge ha estat l'estrena de la Sardana "Pere Caimó", del mestre Antoni Mas i Bou, amb la coral i la soprano palafrugellenca Indira Ferrer.

Unes 300 persones s'han aplegat aquest dilluns al vespre a l'Espai de la Sardana de Sant Feliu de Guíxols per homenatjar i reivindicar les figures d'Isabel Vila i Pere Caimó, dues destacades figures del segle XIX estretament vinculades a la ciutat.

La nit del 29 d'agost no es va triar envà. Era el moment en què justament se celebraven 150 anys del discurs que Vila va realitzar al que ara és el Casino.

L'acte va comptar amb la participació de diversos artistes, tant musicals com teatrals, com aquesta interpretació de 'Las Lolas'. També es van llegir diversos textos, com el que va escriure Caimó en conèixer a Vila i una carta que els va fer arribar Josep Vila, rebesnet d'Isabel Vila, de 94 anys.

Hi han assistit autoritats de diversos municipis, com Sant Feliu de Guíxols o Calonge, així com personalitats com Laura Borràs o l'exconsellera torroellenca Dolors Bassa.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura