El llibre premiat amb el Prudenci Bertrana es presentarà en diversos punts de la comarca

Baix Empordà

Data: 29/09/2020

L’escriptora Núria Esponellà presentarà el seu nou llibre ‘Ànima de tramuntana’ en diversos punts del Baix Empordà. L’obra, recentment premiada amb el guardó Prudenci Bertrana de Novel·la, perfila el territori atramuntanat a cavall de l’època actual i el període iber.

‘Ànima de Tramuntana’ presenta la vida de la Mina, una arqueòloga que acaba de patir un avortament, alhora que s’ha separat del seu home després de conviure-hi durant 10 anys. La novel·la fa un tomb argumental quan la protagonista descobreix dues tombes ibèriques a Ullastret. En aquest moment, la història de dues dones molt diferents i separades per l’espai temporal s’enllaçarà. Així com la tramuntana, la Mina ressorgirà amb força i intentarà superar les dificultats recents.

Núria Esponellà presentarà la novel·la en diverses localitzacions del Baix Empordà. La primera parada serà el 3 d’octubre a Ullastret. El seguirà La Bisbal el 8 d’octubre. Palafrugell també acollirà un acte de debat i presentació, però encara no hi ha una data marcada en el calendari.

L’escriptora gironina en el seu llibre ha descrit poblacions com el Far de Sant Sebastià o Ullastret. A part d’’Ànima de Tramuntana’, Esponellà presenta entre la seva obra títols tan destacats com ‘El mateix vell amor’, ‘La travessia’ o ‘Rere els murs’.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura