El Centre Cultural La Gorga presenta la seva nova Sala Petita aquest dissabte

Palamós

Data: 02/12/2021

Aquest proper dissabte 4 de desembre tindrà lloc l’acte d’inauguració de la nova Sala Petita del Centre Cultural La Gorga, ubicada en el primer pis d’aquest emblemàtic equipament cultural de Palamós.

La inauguració d’aquest espai escènic s’iniciarà a les 18:30 h, i serà presidit per la consellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Natàlia Garriga.

Després de la inauguració, es realitzarà un tastet d’espectacle de petit format. Serà a partir de les 19:30 h, amb la participació de la companyia de dansa CobosMika Company, els quals mostraran una part de la coreografia de nova creació de Peter Mika La setena cara del dau, i de Joanna i Litus que presentaran un tast del seu nou disc.

La Sala Petita esdevé un nou àmbit de petit format no convencional, per a l’exhibició d’arts escèniques i música. Està dotada tècnicament d’un truss motoritzat que conté llum i so i té un aforament màxim de cent persones i disposa de wifi i climatització.

El projecte de reestructuració del que fins ara era l’Espai d’Entitats ve donat per la necessitat sorgida en els darrers temps de poder disposar al municipi d’una sala per a poder presentar espectacles de proximitat. Es tracta d’un espai versàtil que donarà cabuda a noves propostes però mantenint els usos que ja tenia, per optimitzar-ne al màxim l’ús.

A la franja de tardes i vespres es podran continuar fent els assajos que es venien realitzant per part de les entitats amb seu a l’edifici, i a les franges lliures es destinarà a la resta de col·lectius que ho sol·licitin.

L’adquisició d’entrades de les propostes que es presentin a la Sala Petita, seguiran la mateixa dinàmica que al teatre, i es podran retirar des del web www.lagorga.cat.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura