La Fira del Conte Explica'm torna al format habitual amb una trentena d'activitats

La setena edició de la fira Explica'm va ser l'activitat principal durant tot el cap de setmana a Sant Feliu de Guíxols. Tallers de lectura, teatres i cercaviles han format part d'una àmplia programació d'una fira que ha recuperat el format prepandèmia, amb una bona rebuda per part de la ciutadania. 

La Fira del Conte de Sant Feliu de Guíxols va recuperar el seu format habitual amb els tallers a La Rambla i les diferents parades a la placeta Sant Joan. Des de divendres fins diumenge, la setena edició de la fira "Explica'm" va programar més d'una trentena d'activitats perquè tothom pogués gaudir d'un cap de setmana ple de lectures i tallers culturals, a més de diversos contacontes i presentacions de llibres i còmics.

Els encarregats d'inaugurar la fira van ser els membres de la Xirriquiteula Teatre amb la seva cercavila de girafes que va recórrer el Monestir fins el Passeig del mar. El plat fort de dissabte va ser l'espectacle itinerant La llebre i la tortuga.  Amb l'inici a la Plaça del Mercat, la recreació de la faula va cridar l'atenció dels ciutadans petits i grans que van acompanyar-los des del començament fins a la cursa final, on la llebre i la tortuga van arribar plegades. L'altre gran espectacle va ser el teatre de titlles Laika al Teatre Narcís Masferrer. 

A banda de les activitats al passeig del mar, les activitats de la Fira del Conte també es van desplaçar a altres punts del municipi per aprofitar la resta d'indrets de la ciutat. 

Aquesta fira va més enllà de la lectura i els llibres, cosa que presenta l'esdeveniment com una cita cultural a la comarca.

D'aquesta manera, la Fira del Conte "Explica'm" va tornar a comptar amb les diferents cercaviles i espectacles al carrer, que simbolitzaven el retrobament i el tornar a passejar pels carrers de la ciutat. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura