Estopa desafia la previsió de pluja i fa tremolar Cap Roig a ritme de rumba

Posada en escena austera i estàtica, que tot i això va fer tremolar la grada del Festival de Cap Roig. Els germans David i José Manuel Muñoz, més coneguts com a Estopa, van oferir aquest dimecres un concert que va desafiar el mal temps i va mostrar la cara més autèntica dels de Cornellà de Llobregat.

Sobre l'escenari, el duet va presentar les cançons del seu últim disc "Fuego" (2019), després que la pandèmia els obligués a cancel·lar la gira fa un any i mig. També van resseguir els seus grans èxits, tals com "Vino tinto", "La raja de tu falda" o "Malavares".

Amb totes les entrades exhaurides, Estopa va rebre la visita d'un públic que va corejar íntegrament el repertori. La previsió de pluja i la fred no van ser un impediment per escoltar en directe un grup que ha venut més de cinc milions de discos arreu del món i s'ha alçat amb dos premis Ondas.

Si posem la lupa en els referents d'Estopa, David i José Manuel Muñoz van créixer amb l'orella posada a Camarón, Los Chichos, Serrat, Sabina o Extremoduro. D'aquesta combinació explosiva va sorgir, entre peces d'automòbils i fulls de producció, un estil propi que va capgirar la rumba catalana.

L'enginy i l'autenticitat dels Estopa donarà pas, aquest dijous a Cap Roig, a la força del violinista Ara Malikian, i, aquest divendres, a la solidesa de José Luís Perales.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura