Cap de setamana de Festa Major a Sant Joan de Palamós

Palamós

Data: 08/08/2021

Intervenen: Josep Oliver, membre de l'Associació de Veïns de Sant Joan; Miquel del Roig, cantant

Sant Joan de Palamós va poder disfrutar de la seva Festa Major entre el 6 i el 8 d’agost.  Durant aquests tres dies, activitats arreu del municipi van permetre a veïns i visitants disfrutar i conèixer una mica més els indrets del poble. Com cada any, els encarregats d’organitzar-la van ser els membres de l’Associació de Veïns de Sant Joan de Palamós.

El programa d’enguany presentava activitats molt diverses. Per conèixer una mica més  la història del nucli urbà, es van organitzar un col·loqui sobre els últims anys de Sant Joan com a municipi independent i una ruta guiada, que visitava indrets com l’església i el Molí de Vent. L’organització també va programar un tast de vins i un espectacle de circ al carrer. A nivell musical, el concert de sardanes, que va servir per tancar la festa local i el plat fort van ser els concerts de Festa Major a càrrec de Betty Orquestra i Miquel del Roig, qui va afirmar trobar-se molt a gust.

L’organització va destacar el punt positiu que suposa celebrar la Festa Major al principi d’agost, dies que permeten la presència de turistes estrangers a banda de la gent local.

Amb música i bon ambient, els veïns de Sant Joan de Palamós van poder gaudir de la seva festa plegats i mantenir la identitat com a poble

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura