La bailaora Maria Dávila posa en marxa la cinquena edició del Festival Carmen Amaya

Begur

Data: 18/11/2022

Aquest cap de setmana Begur s'omple d'art flamenc amb la celebració d'una nova edició del Festival Carmen Amaya. El gruix de les activitats se centrarà al llarg del dissabte, tanmateix, aquest divendres ja s'han ballat els primers compassos.


Ja està en marxa la cinquena edició del Festival Carmen Amaya de Begur, un esdeveniment cultural que un any més torna amb força per commemorar a la bailaora que va residir al municipi en els darrers anys de la seva vida, així com dedicar tot un cap de setmana a l'art flamenc.

Aquest divendres al migdia s'ha inaugurat la nova edició amb els parlaments institucionals i una exhibició de flamenc a càrrec de Maria Dávila. A la tarda li ha agafat el relleu una de les novetats més destacades d'enguany, una conferència impartida per Maria Jesús Castro a la Sala 3 del Casino Cultural on s'ha parlat de l'empoderament femení al flamenc i s'ha fet un repàs per la presència de la dona a la seva història.

Les activitats continuaran al llarg de tot dissabte, i la clausura esdevindrà diumenge a partir de les 11 del matí al Mas d'En Pinc, on va residir Carmen Amaya.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura