Poesia, Música i Dansa al Cicle de Literatura a la Fresca de Santa Cristina d'Aro

Santa Cristina d'Aro

Data: 11/09/2021

La poesia musicada de Gisela Vicenç va cloure el cicle Literatura a la Fresca de Santa Cristina d'Aro. L'acte, que s'havia de celebrar el passat 9 de juliol es va posposar a divendres passat i malgrat que la pluja va amenaçar de tornar a suspendre'l finalment es va poder celebrar a l'aixoplug de l'Espai Ridaura.

Des de fa 8 anys Santa Cristina d’Aro aprofita els capvespres d’estiu per programar actes de petit format al pati de la Biblioteca Baldiri Reixach, per tal de poder gaudir de presentacions de llibres, recitals poètics, representacions teatrals o bé música a l’aire lliure.

La característica principal d’aquest cicle de Literatura a la Fresca és que està pensat perquè hi participin artistes de km0.  Unes sessions creades per compartir i gaudir, amb tothom qui vulgui, d’un còctel cultural de proximitat.

Aquest divendres la música de Xavi Molina al Saxo va fer moure la dansa de Montse Canals tot plegat inspirat en el llibre Ofrena. Un llibre que explora els densos camins del donar-se i l’empoderar-se en l’experiència polièdrica de la maternitat. El poemari parla del cos com a força creadora i matèria sagrada, del pas inexorable del temps, d’una certa solidaritat intergeneracional femenina i de la consciència de ser dona avui.

El llibre que inspira la dansa i la música està publicat per l'empordanesa Edicions Sidillà
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura