Més de mig miler de menús venuts durant la campanya del peix blau

Més de mig miler de menús venuts durant la campanya del peix blau
La campanya del peix blau de Sant Feliu de Guíxols ha tancat una nova edició aquest diumenge amb més de mig miler de menús venuts. Un èxit que torna a col·locar aquest esdeveniment al mapa gastronòmic català. Des de l’organització destaquen la bona acollida per part de la ciutadania que ha assistit als diferents actes que s’han celebrat, especialment en els tres Showcookings. 

El primer dels showcookings es va fer el passat 4 de juny amb el xef Guillem Céspedes del Barcarola Hotel-Restaurant Les Dunes. Va cuinar una recepta de peix blau: tàrtar de salmó marinat amb soja i wasabi. 

El segon va ser l'11 de juny a càrrec del xef Ismael Martín del restaurant La Bodega de Sant Feliu. Va cuinar un seitó curat, burratina pugliese, brou transparent rosa de barbastro, xerris de colors, pesto, pernil i briox cruixent.

El darrer ha anat a càrrec del xef del restaurant Cau del Pescador, Josep Camús, que va mostrar com se salaven les anxoves antigament.

Les tres demostracions culinàries s'han realitzat al Mercat cobert de Sant Feliu de Guíxols, per potenciar-ne la promoció i projecció.

Des dels seus inicis, el Peix Blau Ganxó ha estat més que una campanya gastronòmica. La idea va sorgir quan l’Ajuntament va oferir als restauradors una acció per combatre la crisi de principis dels anys 90. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura