Calonge s'engalana de música i mostres vegetals amb motiu del DoReMiFa'n Flors

Calonge i Sant Antoni

Data: 30/05/2022

Explosió de colors a Calonge i Sant Antoni amb motiu del DoReMiFa'n Flors. Tal com indica el seu nom, aquest cap de setmana l'esdeveniment ha aglutinat sota un mateix espai actuacions musicals i decoracions vegetals.

Després de dos anys d'aturada a causa de la pandèmia, Calonge ha recuperat el DoReMiFa'n Flors. Enguany, s'han engalanat 11 espais del centre, que han atret les mirades dels ciutadans i turistes. De fet, la peculiaritat de la trobada recau en la tasca empresa pels calongins i calongines, qui són els encarregats de decorar la vila.

Llibres que rememoren testos o flors que sobrevolen l'espai són algunes de les obres presents en un esdeveniment, que en la seva desena edició, ha aglutinat la major presència de color dels últims anys.

Paral·lelament a les mostres vegetals, s'ha desplegat una programació d'actuacions musicals i activitats diverses. N'és un exemple, l'exposició 'El Carnaval i el Comerç de Calonge', habilitada al Castell del municipi.

La cantautora Neus Mar amb "Cançons per canviar el món" ha estat l'encarregada de protagonitzar el concert de cloenda del DoReMiFa'n Flors. Activitats infantils, cercaviles, mostres d'art i espectacles de dansa han complementat la programació.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura