El Mercat Medieval torna a Calonge amb gran afluència de visitants

El nucli antic de Calonge es va reconvertir en un poble de l'edat mitjana amb la celebració del Mercat Medieval. Els Jardins del Castell i el Pati d'Armes van ser els principals escenaris de les activitats i tallers que oferia el mercat. Un esdeveniment que tornava dos anys després i que va omplir els carrers del nucli antic de la localitat amb diferents parades de menjar, joguines, llibres, entre d'altres.

Algunes d'aquestes parades també tenien organitzats els seus propis tallers o activitats especials, com els de construcció de baldufes o el de creació de haikus

Els grans espectacles se celebraven al Castell de Calonge. Lluites de cavallers, cercaviles musicals o el Torneig de cavalleries van ser alguns dels més vistos pels visitants. Un públic que podia trobar diversos productes a les diferents parades i que, sobretot, tenia moltes ganes per tornar a gaudir d'una de les grans fires del municipi calongí.

Aquestes ganes de sortir al carrer també les van notar els paradistes. Durant tot el matí de dissabte ja van notar una gran afluència de públic, que s'acabava traduint en uns bons resultats pel que fa a vendes.

Aquesta és la 23a edició del Mercat Medieval a Calonge i la gran quantitat de visitants demostra que és un dels grans reclams turístics del municipi. Això és possible a la diversitat de parades, però també a la decoració dels carrers i del Castell, transportant la població sis segles enrere.

La bona temperatura va contribuir al fet que hi hagués una gran afluència de públic, que va poder retrobar-se amb un dels mercats més importants del Baix Empordà.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura