Més d'un miler de comensals a la 6a edició de Sopars Maridats

Més d'un miler de comensals a la 6a edició de Sopars Maridats
L'Empordà

Data: 18/06/2018

El passat divendres 15 de juny, els restaurants Voramar i Mas de Torrent van acollir la cloenda de la sisena edició dels ‘Sopars Maridats’, una campanya gastronòmica que enguany ha rebut la visita de 1.112 persones. Del 2 de març al 15 de juny, els comensals han tingut l’oportunitat de tastar els menús confeccionats pels restaurants de La Cuina de l’Empordanet, La Cuina del Vent, i els cellers de la DO Empordà.
 
Durant la 6a edició dels ‘Sopars Maridats’, s’ha volgut homenatjar a una de les menges més tradicionals del territori: el pa amb tomata. Així doncs, els 30 sopars -preus d’entre 45 a 65 euros- han inclòs una elaboració de pa amb tomata acompanyada d’Oli de l’Empordà (DOP). D’aquesta manera, el miler de comensals han pogut gaudir de la tasca conjunta del binomi format per un cuiner i un cellerer, i el resultat ha sigut immillorable.
 
Aquesta campanya va néixer amb l’objectiu d’oferir una proposta gastronòmica en un sentit total, empordanesa i d’alta qualitat. També d’enfortir i consolidar relacions entre els cellers i els restaurants, que són els dos col·lectius que fonamenten la riquesa de la gastronomia empordanesa. Així com d’aconseguir dinamitzar el sector en una època de l’any on hi ha poc moviment turístic a la zona, mobilitzant els públics locals i nacionals.
 
En el transcurs dels ‘Sopars Maridats’ els usuaris han pogut trobar i descarregar tota la informació sobre la campanya i les notícies, així com els menús, que s’han anat penjant esglaonadament atès que aquests han estat elaborats amb productes de temporada.  A més, al llarg de la campanya gastronòmica també s’han potenciat les xarxes socials, i les etiquetes emprades han sigut: #soparsmaridats2018 #cuinaempordanet #cuinadelvent i #doemporda.
 
La campanya ha comptat amb la col·laboració del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya; l’Agència Catalana de Turisme; el Patronat de Turisme Costa Brava Girona; els Consells Comarcals del Baix i l’Alt Empordà; la DO Empordà; i l’Institut Català de la Vinya i el Vi. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura