Culturejant inaugura temporada amb Un giorno d'Amore

INTERVÉ:  Mercè Diago, Gemma Guisado i Consol Ignacio // Membres de Culturejant

L'associació Culturejant de Castell-Platja d'Aro i s'Agaró ha disparat el tret de sortida de la temporada 2021 amb "Un giorno d'Amore". Un recital líric de temàtica amorosa amb la presència de la soprano Lucía Millán, el tenor Jesús Piñeiro i el pianista Cláudio Suzín interpretant fragments de mítiques òperes italianes.

L'acte s'ha celebrat a la Sala Polivalent de Castell d'Aro i forma part de la iniciativa "Platja d'Aro in Love" que organitza l'associació AdEM pel dia dels enamorats. Com que el darrer 14 de febrer es van celebrar les eleccions de Catalunya es va decidir ajornar.

La propera activitat organitzada per Culturejant serà la celebració del 1r Aniversari de l'associació programada pel 27 de març. L'acte es durà a terme a la mateixa Sala Polivalent amb una mostra d'artistes locals.

Des de Culturejant ens prometen una temporada plena de teatre, música i literatura. Ja estan previstes obres clàssiques com Otel·lo, de Shakespeare, i d'altres més innovadores com "Com sona un llibre"; també concerts com el de 'Jazz i Poesia' entre molts altres actes culturals. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura