L' Espai Carmen Thyssen acull la "Abcedari solidari. Homenatge a Miquel Martí i Pol"

L'exposició "Abcedari solidari. Homenatge a Miquel Martí i Pol" s'ha inaugurat aquest dissabte a l'Espai Carmen Thyssen. A la mostra trobem haikus del poeta i també obres de 26 artistes visuals, poetes i escriptors que s'han inspirat amb els haikus per crear-les. L'exposició es pot visitar fins al 12 de juny.

A partir de l'obra "Abcedari, una joia solidària" de Miquel Martí i Pol, l'Espai Carmen Thyssen acull una exposició en homenatge a l'artista. A través dels 26 haikus, els poemes japonesos de disset síl·labes que va escriure l'any 2001, ara vint anys més tard, 26 artistes visuals i de la literatura s'han inspirat amb la seva obra per fer les seves creacions. I el resultat es pot veure en aquesta sala de les instal·lacions del futur museu Carmen Thyssen

Son 52 propostes, entre pintura, fotografia, escultura i escriptura que han reinterpretat l'obra de Miquel Martí i Pol. Fins i tot, s'hi han exposat treballs de l'artista local Joan Jordà.

Una exposició on el visitant pot descobrir una faceta menys coneguda d'en Miquel Martí i Pol com és la de traductor. En les vitrines es mostren bona part dels llibres que va traduir al català com també la majoria de la seva producció literària. Fins i tot trobem la música que solia escoltar a casa seva en la intimitat.

L'exposició temporal, que es va inaugurar dissabte, és gratuïta i es pot veure fins al 12 de juny.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura