Ítaca il·lumina amb drons el cel de Palafrugell per donar inici a les Festes de Primavera

Palafrugell

Data: 30/05/2022

Les 60s Festes de Primavera de Palafrugell ja estan en marxa. El tret de sortida l'ha donat un espectacle de llums amb drons que ha estat organitzat pel Festival ÍTACA, Cultura i Acció. Va esdevenir a la zona firal i s'hi van acostar un centenar de palafrugellencs i palafrugellenques.

Palafrugell està de festa. Des del passat 27 de maig i fins al 6 de juny s'estàcelebrant el 60è aniversari de les Festes de Primavera amb un programa farcit d'activitats culturals i de lleure.

La programació ha donat el tret de sortida amb un espectacle de llums amb drons a càrrec de Flock Drone Art, empresa pionera a Catalunya i una de les primeres d'Europa que conceptualitza, produeix i realitza espectacles de llums amb tecnologia dron.

L'espectacle de llums creat per a l'ocasió ha permès veure al cel figures de grans dimensions, de fins a cent metres d'alt i cinquanta d'ample. Aquesta proposta pionera forma part dels actes commemoratius del desè aniversari del festival ÍTACA, que de nou col·labora amb les Festes de Primavera.

Flock Drone Art ofereix la possibilitat de fer un espectacle tant o més impressionant que uns focs artificials a més de sostenible i compromès amb el medi ambient perquè evita la contaminació residual. Es porta a terme amb drons d'última generació, equipats amb potents llums per a poder gaudir de l'espectacle 360°, juntament amb sensors GPS d'alta precisió per garantir la màxima seguretat.

Un centenar de palafrugellencs i palafrugellenques es van acostar aquest divendres al recinte firal del paratge de la Faneia i a l'Avinguda de les Corts Catalanes a gaudir de l'espectacle.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura