El castell de Calonge acull el Nomad Festival

Aquest cap de setmana se celebra el Nomad Festival, el qual té com a objectiu fer gaudir als visitants de totes les edats amb un programa d'activitats basat en els concerts, els espectacles familiars i la gastronomia. 

El Nomad Festival, una experiència d'oci i cultura que ofereix un espai per retrobar-se amb la música en directe i envoltar-se d'un entorn agradable per gaudir de la cultura, la gastronomia i comprar a petites marques que generen riquesa en el nostre territori, recolzant així les empreses locals i de proximitat. 

El castell de Calonge acollirà el Festival els dies 22, 23 i 24 de juliol on els visitants trobaran a l'entorn del castell el market de dissenyadors emergents, així com el petit Nomad amb tallers i activitats per als més petits. Aquest festival obrirà les portes per poder gaudir de concerts, així com espectacles familiars, animacions itinerants, conta contes, diversos tallers, xerrades i una zona de jocs oberta tots els dies. Els visitants també gaudiran d'una acurada selecció de les millors foodtrucks de tot Catalunya a més d'altres espais gastronòmics i un espai market.

Els concerts seran un dels pilars del Nomad Festival, que vol ser tot un retrobament amb la música en directe en un escenari on la passió i la festa vagin de la mà. Durant els 3 dies hi haurà actuacions en viu amb concerts de rock i soul amb artistes com Maria Jacobs.

L'espai market jugarà un paper molt important, amb més de 20 marques independents escollides acuradament per l'equip creatiu de Nomad per recolzar la producció sostenible, original i de proximitat. Entre d'altres, es podran trobar productes de cosmètica natural, decoració, joieria d'autor, moda, complements, objectes vintage o articles per nadons.

El Nomad Festival  sempre oferirà un gran paper a l'entreteniment de tota la família, motiu pel qual l'entrada al Festival donarà accés il·limitat a l'espai infantil, que enguany estarà format per les Andròmines del Burro dels Jocs o altres jocs elaborats a partir de material reciclat i que sorprendran a grans i petits.

En definitiva, uns dies molt pensats i preparats per ser d'allò més profitosos i que tothom de totes les edats hi podrà gaudir. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura