Els carrossaires enllesteixen la feina pel Carroussel Costa Brava

INTERVÉ: Marc Casanovas, carrossaire de la colla Els Trompats

La nau dels carrossaires de Palafrugell treu fum aquests dies prèvis al Carroussel Costa Brava. Les colles treballen dia i nit per acabar aquestes 8 carrosses que de manera inèdita desfilaran pel centre de Palafrugell aquest diumenge. Els carrossaires treballen colze a colze per dissenyar, confeccionar, vestir i pintar aquestes grans plataformes que concursaran al carroussel i sorprendran a palafrugellencs i visitants. Les colles més joves com els Trompats aprenen de les expertes i entre tots fan possible que surtin d'aquesta nau carrosses com aquestes.

Acabar aquestes carrosses no és feina de 15 dies. Fa mig any que s'hi treballa i els nervis de darrera hora, els detalls que queden per ultimar i els inconvenients que es van superant fan que sobretot aquests últims dies, fins i tot les últimes hores, els carrossaires visquin dia i nit per acabar la seva carrossa.

Seran 35 les colles que participaran al Carroussel Costa Brava. La majoria ho fan en la modalitat de carrossa i entre les més esperades les 8 inèdites de Palafrugell. Les acompanyaran les colles d'animació i les comparses en un carnaval de primavera que atrau colles d'arreu de Catalunya.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura