"Camps de Maduixes" a Calonge, el teatre com a eina de conscienciació social

Una sala plena de gom a gom i sobre l'escenari la successió d'uns esdeveniments que adapten al teatre la novel·la de Jordi Sierra "Camps de Maduixes". L'obra, que presenta obertament els perills de les drogues de disseny i la vida desenfrenada, s'ha escenificat aquest dimarts davant els i les alumnes de batxillerat de l'Institut Puig Cargol de Sant Antoni de Calonge.

Un grup d'amics que surten de festa i consumeixen substàncies com l'èxtasi, finalitza amb una jova, la Luci, en estat de coma. És a partir d'aquesta lluita entre la vida i la mort, que els seus companys comencen a reflexionar sobre el que va passar el dia abans.

El teatre com a eina de transformació i conscienciació social, ha corprès els joves espectadors al Teatre Fontova. L'encarregat de materialitzar l'obra ha estat la companyia What The Fuck Teatre, i ha estat organitzada per l'Espai Jove de Calonge.

La trobada ha servit de pretext per tractar temàtiques com el consum de substàncies, els trastorns de la conducta alimentària, o el valor de l'amistat. Emmarcat dins la programació de Nadal de l'Espai Jove, el pròxim esdeveniment serà aquest dilluns 27, amb un escape room al pati d'armes del castell de Calonge.


CÀMERA: Ivan Vila

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura