El Palau Firal de Sant Antoni acull la primera Fira Gastronòmica de l’Empordà

INTERVENEN: Jordi Soler, alcalde de Calonge-Sant Antoni; i Arturo Prades, Regidor de Promoció Econòmica.

El Palau Firal de Sant Antoni ha realitzat la primera edició de la Fira Gastronòmica de l'Empordà al llarg de tot el cap de setmana. Una nova fira que té com a objectiu principal donar a conèixer els productes agroalimentaris de proximitat i de qualitat del territori.

L'esdeveniment compta amb un total de 30 empreses que ofeixen una mostra dels seus productes, entre els quals s’hi podrà trobar productors d’oli, d’arròs, restaurants i cellers i bodegues, entre d’altres.

La Fira Gastronòmica de l’Empordà s’adreça tant a professionals del sector gastronòmic com al públic final i a banda de la proposta de les 30 empreses participants, durant els dies de la fira també s’han organitzat una vintena d’activitats relacionades amb el món de la gastronomia, com xerrades, presentacions sobre fotografía culinaria o demostracions de cuina en directe.

Els cuiners Marc Gascons i Quim Casellas o l’actor Carles Xuriguera són alguns dels participants en les activitats organitzades durant la fira.

Aquesta fira està organitzada per la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni i compta amb el suport de la Diputació de Girona, els consells comarcals de l’Alt i el Baix Empordà, la Càtedra de Gastronomia, Cultura i Turisme de la Universitat de Girona i el Tercer Congrés Català de la Cuina 2018-2019.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura