Dues entitats que treballen amb l'Alzheimer reben 3900 euros del Festival Porta Ferrada

El Festival Porta Ferrada ha fet entrega dels xecs solidaris d'aquest any a dues entitats que ajuden als malalts d'Alzheimer i als seus familiars. Amb més de 32.000 espectadors, el festival va recaptar l'any passat 3890 euros en entrades solidàries que enguany han decidit repartir en dos projectes, un d'ells l'associació Musica para "Despertar" amb seu a Granada. Una entitat que treballa amb malalts d'alzheimer a través de l'estimulació sonora. El festival els ha fet entrega d'un xec de 2390 euros que serviran per continuar difonent aquest nou mètode arreu del territori.
Fruit de la trobada, a més han plantejat fer un projecte en comú amb les dues entitats per tal d'utilitzar aquest mètode innovador també a Sant Feliu.

L'entitat local EMAD de Sant Feliu de Guíxols que també treballa amb malalts d'Alzheimer i les seves famílies ha estat beneficiada amb un total de 1.500 euros.

El Festival continuarà contribuint en més causes solidàries durant els anys vinents. Encara no tenen decidit a qui es destinaran els diners d'aquesta edició. El que sí tenen clar és que el seu objectiu és crear una espècie de fila 0 per contribuir amb les entitats que més ho necessiten.

És el tercer any que el Festival dóna l'opció de comprar entrades solidàries. Durant aquest any el festival ha fet aportacions econòmiques a entitats locals com Càrites i Viu l'Autisme.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura