Quermany Gastronòmic es vol posicionar com a marca gastronòmica de qualitat a Pals

INTERVÉ: Joan Carles Sànchez, xef d'es Portal / Iolanda Bustos, xef de la Calèndula

6 restaurants de Pals i Regencós que s'han unit per crear la marca Quermany Gastronòmic. Un paraigües amb el que treballen plegats per programar diferents campanyes gastronòmiques que busquen posar en valor els productes de temporada del territori. Després d'uns anys liderant junts les campanyes del foie, el calamar de potera, l'angula i la tòfona ara han decidit unir-se amb una nova marca, Quermany Gastronòmic que els promocionarà conjuntament. La marca, una iniciativa privada, la formen els cuiners i caps de sala dels restaurants Es Portal, Sol Blanc, la Pahissa del Mas..., Sa Punta, Vicus i La Calèndula.

Abraçats per un mateix cim, el Quermany, petit a Regencós i gran a Pals, aquests 6 restaurants lluny de fer-se la competència es complementen i saben que comparteixen el mateix client amant del producte.

Calendari de campanyes tardor-hivern
Quermany Gastronòmic ja té tancat el calendari de campanyes gastronòmiques per aquesta tardor i hivern. Fins el 20 d'octubre el fetge gras és el protagonista en aquests restaurants amb menús, plats, tastets i suggeriments a base de foie. Seguidament el 24 d'octubre començarà la campanya del calamar de potera; el 21 de novembre serà el torn de l'angula i el mes de gener acabaran amb la campanya de la tòfona.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura