Es Niu tanca havent servit 300 menús

Palafrugell

Data: 14/11/2017

La campanya gastronòmica Es Niu de Palafrugell ha servit un total de 300 menús. Una xifra similar a la dels anys anteriors que fa que el balanç sigui del tot positiu.

Les altes temperatures i la situació política combulsa que viu al país no han beneficiat per res a una campanya que no s'allarga massa dies en el calendari. Es Niu esdevé una recepta totalment d'hivern que convida a menjar-la, sobretot, quan la fred apreta. La tardor càlida que hem tingut fins fa tan sols unes dies i la incertesa política han fet de la campanya d'enguany una campanya del tot atípica. Malgrat tot s'han complert els objectius marcats com és el d'implementar els menús per emportar que han tingut una molt bona acollida.

8 restaurants del municipi han ofert fins a principis de novembre aquest plat d'origen antic i que requereix d'una llarga i lenta elaboració que fa que no es trobi a les cartes dels restaurants la resta de l'any. Aquesta excepcionalitat durant les jornades marquen l'exit d'aquesta campanya des de fa vint anys.
Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura