Marxen a la Garrotxa els premis a millor carrossa i comparsa de la rua de Platja d'Aro

La Gran Rua de Carrosses i Comparses del Carnaval de Platja d’Aro 2020 va aplegar un total de 79 colles de 16 poblacions de les comarques de Girona amb gairebé 5.000 figurants i desenes de milers d’espectadors als carrers. Un cop tancada la rua el jurat va donar el seu veridicte repartint els guardons valorats en 8.000 euros.

Amb 500 punts, La Carnavalesca d'Olot i Castell Follit de la Roca es va endur el premi a la millor Carrossa amb la seva temàtica titulada Flors de Lotus, i també el premi a millor disfressa. Darrere del primer lloc s'hi han situat La Santjoanenca de Sant Joan les Fonts (2a-409), Mar i Muntanya de Santa Cristina d’Aro (3a-407), Penya Carnavalia La Garrotxa d’Olot (4a-401) i Penya G de Sant Feliu de Guíxols (5a-390)

El premi a la Carrossa petita va ser per Els IV Gats de Sant Feliu de Guíxols. Segueixen a la guanyadora Els Esperits de Sant Feliu de Guíxols (2a-394), Uhhhhh Que Xungo de Sant Feliu de Guíxols (3a-381 punts), I a tu què t’importa de Castell-Platja d’Aro (4a-380) i Sense Vàlvules de La Bisbal d’Empordà (5è-357).

Pel que fa el guardó en la modelitat de Comparsa, els guanyadors van ser la colla Les Tremendes-Casa Cultural d'Andalusia d'Olot amb Faunlandia, i un total de 246 punts. També en comparsa Els Emmaskarats d’Olot (2a- 235), Colla Tramuntana de Sant Feliu de Guíxols (3a-231), Trapelles de La Bisbal d’Empordà (4a-221) i Petard@s de Sant Feliu de Guíxols (5a-216)


Els guardonats en la modelitat de les colles locals van ser les colles I a tu què t'importa i Qui ens ha enredat? empatats amb 380 punts. En segona posició Somos los que Somos (2a-374), seguits pels Els Pimpons (3a-359), La Xalana del Port (4a-332) i Descarrilats (5a-295).

Molt repartit també el premi a la millor Disfressa per La Carnavalesca d’Olot i Castellfollit de la Roca (1a-50 punts), ex aequo Blaus i Cia. de Santa Cristina d’Aro, Somos los que Somos de Castell-Platja d’Aro i Gínjols d’en Bas d’Olot (2a-44), La Santjoanenca de Sant Joan les Fonts (3a-43), ex aequo Petard@s de Sant Feliu de Guíxols i Kinbedeball de Salt (4a-42), i ex aequo Mar i Muntanya de Santa Cristina d’Aro, Els Al·lots d’Olot i Tramuntana de Sant Feliu de Guíxols (5a-41 punts).

Finalment el premi a la Millor colla participant per primera vegada al Carnaval de Platja d’Aro (guardó únic): Associació Amics del Carnaval Mar i Muntanya de Santa Cristina d’Aro 

Tots els guardons es van lliurar el dissabte a la nit en el transcurs del ball popular al Palau d’Esports i Congressos.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura