Verges celebra 20 anys de Vespres sota el Campanar amb una àmplia programació

Verges celebra 20 anys de Vespres sota el Campanar amb una àmplia programació i un nou concurs de cançó d'autor. Entre el 3 de juliol i al 10 de setembre passaran per l'escenari de la plaça de l'1 d'octubre artistes com Pau Alabajos, Joan Garriga, Joina o la Coral Vergelitana que celebra el seu 40è aniversari.

Un any més aquest estiu la plaça de l'1 d'octubre de Verges acollirà el cicle cultural Vespres sota el Campanar, que enguany arriba a la seva 20a edició i ho fa carregada de novetats i propostes per a tots els públics. Concerts, gastronomia, cinema, teatre, glosa i altres propostes tornaran a amenitzar una dotzena de nits vergelitanes del 3 de juliol al 10 de setembre.

La programació, enguany l'encetarà la Coral Vergelitana amb la celebració del seu 40è aniversari. Hi participaran els més de 40 cantaires que formen part de la coral actualment, però també antics alumnes i directors. El concert serà el 3 de juliol a les 22 h. Serà una actuació a cappella, amb un repertori divers.

El cartell inclou també noms com Pau Alabajos, Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic, Magalí Saré o Joina. Des de l'organització han apostat per concerts d'estils diversos i per a tots els gustos. Com a novetat destacada, enguany s'engegarà un nou concurs de cançó d'autor/a en llengua catalana que té com a principal objectiu potenciar el gènere i la llengua catalana. Fins al 6 de juliol hi ha temps per enviar les propostes i el 24 del mateix mes els tres finalistes actuaran a la plaça 1 octubre i el públic decidirà el guanyador. Tots tres, però obtindran un premi.

Una altra novetat és el nou patrocinador del cicle d'estiu. És fibracat, l'operador global de telecomunicacions que també ha arribat a un acord amb Girona Fibra per posar diferents punts wifi a la plaça per donar servei a més de 3.000 clients simultanis.

Pel que fa als Glosadors sota el Campanar enguany se celebren deu anys i la proposta passa de ser d'un sol vespre a tot el cap de setmana, del 2 i 3 de setembre. Per celebrar-ho vindran participants d'arreu de l'estat. A més, el cicle de Vespres sota el Campanar oferirà una nova edició de Tastem el Món. El 23 de juliol serà el punt de trobada cultural i gastronòmic on hi haurà propostes culinàries d'arreu. Tampoc faltarà el teatre, el concurs de curtmetratges amateur o les havaneres i la tradicional estelada d'espelmes durant la vigília de la Diada Nacional de Catalunya.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Cultura