La conversa "Parlem de Sant Jordi" omple de gom a gom Calonge

La conversa "Parlem de Sant Jordi" omple de gom a gom la sala Gran del Castell de Calonge. Moderada pel periodista Albert Om, els escriptors Xavier Bosch i Sílvia Soler han conversat i explicat anècdotes relacionades amb el dia del llibre.

La sala Gran del Castell de Calonge ha quedat petita i diversos espectadors s'han quedat sense poder asseure. Desenes de persones han assistit a la conversa "Parlem de Sant Jordi" amb els escriptors Xavier Bosch i Sílvia Soler. Una xerrada que ha estat moderada pel periodista Albert Om i que ha iniciat preguntant com viuen el Sant Jordi i quina rutina tenen quan han de passar tot el dia firmant les seves novel·les.
 

Sant Jordi és el millor dia de l'any, a Catalunya i al món, no conec cap altra festa tan bonica i és sense dubte el millor espot publicitari que podem fer els catalans del nostre país".- Xavier Bosch, escriptor

Fa 25 anys que el visc des de dins però em continua fent moltíssima il·lusió per a mi continua essent un dels millors dies de l'any n'he viscut de molts enfeinats i d'altres molt tranquils."-  Sílvia Soler, escriptora

Enguany l'escriptora Sílvia Soler té l'agenda ben plena, dissabte a Badalona participa a la la fira dels llibres i el dia de Sant Jordi en diverses parades a Barcelona firmant llibres.
 

És un dia molt especial perquè és un dia esgotador, més mentalment que físicament. És un dia que veus molta gent, tothom et parla, acabes molt atabalat, però també és una oportunitat per poder parlar amb lectors de tot arreu de totes les edats i fa molta il·lusió veure que la gent surt de casa i fa cua per poder parlar amb l'escriptor"

En canvi, l'escriptor Xavier Bosch aquest any viu el Sant Jordi d'una altra manera. Això sí ja està treballant en la pròxima novel·la.
 

Aquest any més val quedar-se a casa, gaudir i passejar amb la dona la filla i la família i fer com qualsevol lector que remena llibres i mira parades

Durant l'acte fins i tot han explicat anècdotes relacionades amb el dia de Sant Jordi. La conversa ha estat emmarcada dins la programació de Sant Jordi del projecte "Calonge, poble de llibres" que fins al 27 d'abril s'han programat diverses activitats i actes.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura