Quin Perill, Kaòtikes, Xulivert i Xerinola guanyen a la rua de Palamós

Palamós

Data: 24/02/2020

La Colla Quin Perill que arribava al Carnaval 2020 Entre Costures es va emportar el premi al millor vestuari de la Grandiosa Rua del Carnaval de Palamós. La millor coreografia segons el jurat palamosí va ser la que van presentar Les Kaòtikes, aquest any de vaqueres. Pel que fa a les carrosses la que es va emportar el primer premi del Carnaval de Palamós va ser la dels caballets de mar de la Colla Xerinola i la millor Plataforma va ser la de la colla calongina Xulivert, aquest any de brúixoles.

Pel que fa al premi de millor vestuari, la segona colla millor vestida va ser aquest any la Som Simbergüences amb aquestes disfresses de mexicanes i el seu Andele Simbers. El tercer premi d'aquesta categoria se'l va emportar aquesta colla de bruixes de Les mil i una.

En la categoria de coreografia darrere de Les Kaòtikes s'hi van col·locar Les Nimfes que van portar l'estiu al carnaval palamosí. El bronze en l'espectacle de ball va ser per Les Braves que aquest any van escollir el tema de bollywood i que aquest diumenge a la nau dels 50 metres van proclamar-se guanyadores de l'espectacle en l'exhibició de comparses.

Pel que fa a les plataformes la plata se la van quedar Les Folloneres amb aquesta proposta de l'espai i Les Puces així de vistoses van quedar en tercera posició.

En carrosses el segon premi va ser per la de la colla Quin Sidral i el tercer per Els Pipots.

Aquest diumenge a la nau dels 50 metres Les Braves van emportar-se el primer premi de l'Espectacle, els Txondos van guanyar el primer premi en Animació i els G80 van ser els millors en Humor.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura