Lourdes Fisa inaugura Terra Blava al Castell de Benedormiens

La natura ha agafat presència al Castell de Benedormiens amb l'exposició de Lourdes Fisa. Sota el títol Terra Blava, l'artista va exposa 52 obres en les diferents sales del castell on en cadascuna d'elles vol transmetre sensacions diferents. Peces de fibra de vidre, pintura sobre fusta, sobre tela i obres sobre paper que formen una exposició que gira al voltant dels elements naturals i la seva força

Amb aquesta temàtica, l'artista no planteja una crítica directa a la societat, però sí que vol aconseguir un retorn als orígens i com ha acompanyat la natura el nostre desenvolupament. L'aigua com el motor de la natura i un dels patrimonis igual que la terra i tot el que ens ha proporcionat. És per això que, a través de les diferents pintures, Fisa planteja una reivindicació de com hem destrossat el planeta, buscant així una reacció de l'espectador.

La complexitat de les diferents peces comporta un gran treball previ. La transformació de la fibra de vidre en altres matèries vol obtenir que l'obra tingui una calidesa diferent, que va acompanyada del gravat i la pintura. El treball directament en pintura és més espontani i el que es fa en paper és molt més fluid que la resta.

Una preparació prèvia que va trobar la bona resposta del públic amb una gran assistència en un indret també especial per l'artista.

L'exposició forma part del calendari expositiu per aquest 2022 i es podrà visitar fins al 8 de maig, els caps de setmana i festius en horari de 11-13h i 17-20 h.

Comentaris (1)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix

Pilar Guitartfa 35 dies
Bona feina Lourdes,
gràcies per fer aquest gran treball !!!!


Més articles de Cultura