Els discjòqueis de la Costa Brava donen per perduda gran part de la temporada

Palafrugell

Data: 15/05/2020

INTERVENEN: Lluís UIlastres, 'Costa Brava DJs' / Carlos Esteve, 'Kharloss Selektah'

La quantitat d'esdeveniments que es cancel·len a tots els racons de la Costa Brava creix diàriament i el futur no es dibuixa esperançador per al món musical i menys encara per l'oci nocturn. Tot apunta que hem d'anar oblidant-nos de concerts, festes majors i festivals de gran format en els pròxims mesos.

Ajuntaments com el de Palamós ja comencen a anunciar la decisió de suspendre els actes més multitudinaris de les Festes Majors d'estiu per la impossibilitat de garantir que no hi hagi aglomeracions en aquestes activitats que puguin ocasionar nous contagis de la malaltia.

El sector dels discjòqueis veu el futur amb incertesa. Està a l'expectativa de com esdevindrà tot en les següents fases. Per una banda donen per perduda part de la temporada, especialment els actes de caràcter públic, festes majors i festivals. Per altra banda, esdeveniments privats com casaments o festes d'aniversari, han quedat posposades pel 2021 i no suspeses, fet que els dóna esperances i positivitat.

Per salvar la temporada els discjòqueis els tocarà reinventar-se. Molts d'ells, com Kharloss Selektah, ja estan preparant-se per oferir petites sessions en terrasses o establiments que comptin amb un espai a l'aire lliure, amb límit de persones i mantenint la distància de seguretat. Una nova normalitat a la que costarà adaptar-se i la que no es permetrà moure gaire l'esquelet a ritme de la música d'aquests DJ's.

El que sí que han fet durant el confinament és buscar maneres originals per fer front a les setmanes d'alteració de la normalitat. El coronavirus ha impedit que es pugui sortir al carrer, però això no fet que es deixin d'organitzar festes amb les noves tecnologies. És el cas de 'Costa Brava Djs', que ha amenitzat festes d'aniversari telemàtiques i ha oferit sessions online a través d'entitats locals. Tot i això, asseguren que no és el mateix i que troben a faltar l'escalf del públic.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura