Els pirates i corsaris han tornat a conquerir l’Estartit aquest cap de setmana

INTERVÉ: Francesc Ferrer, president de l'EMD

L'Estartit ha retornat al seu passat en què els pirates van instal·lar-se a les Illes Medes, des d'on conquerien tota la zona del Baix Ter.

Diem que ha retornat al passat perquè aquest cap de setmana s'ha vestit de nucli pirata amb la quinzena edició de la Fira de Pirates i Corsaris per rememorar aquest episodi real que es va viure fa segles.

Els Pirates i Corsaris desembarcaven aquest divendres a l'Estartit per oferir un cap de setmana d'allò més mogut al municipi. Amb les imatges que veieu en pantalla d'una batalla entre pirates amb el capità Barba Roja al capdavant i un espectacle pirotècnic que els acompanyava des del mar es donava inici a la festivitat.

Tots aquells que s'han acostat a la fira han pogut gaudir de l'ambientació dels carrers i establiments, i d'una àmplia oferta de tallers, espectacles i exposicions, tots girant al voltant de la temàtica pirata.

Malauradament el temps no ha acompanyat a la comarca aquest dissabte i l'organització s'ha vist obligada a suspendre aquesta jornada de la festivitat, passant de celebrar-se tot el cap de setmana a fer-ho només divendres i diumenge.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura