Mireia Areny presenta "Muts i a l'aula" a Palafrugell

Palafrugell

Data: 27/05/2023

Mireia Areny, docent aficionada a la lectura i escriptura, ha publicat la seva primera novel·la, "Muts i a l'aula", ambientada en les relacions humanes que es donen en un centre de secundària i en la docència en general.  L'obra planteja, d'una manera humorística, com ha evolucionat el món educatiu amb el canvi de segle i cap on ens dirigim.


Mireia Areny, docent de professió, ha publicat "Muts i a l'aula", una novel·la que pretén mostrar les relacions humanes que s'estableixen en el dia a dia d'un centre de secundària.

L'obra reflexiona sobre com els docents i els adults, en general, gestionen els conflictes i com repercuteix en els adolescents.

Aquesta és la primera obra literària que publica Mireia Areny, la qual es va animar a escriure a partir del projecte final d'un curs d'escriptura.

La presentació del llibre ha rebut tot el suport de la Fundació Pallach, entitat sense ànim de lucre que promou el desenvolupament de l'educació en un sentit transversal i inclusiu.

En conclusió, "Muts i a l'aula", és una novel·la crítica amb un to humorístic, que convida al lector a reflexionar i treure les seves pròpies conclusions.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura