Una trentena de colles participen a la Rua de Sant Antoni

Intervenen: Colla de Collons, Colla Xatos, Colla Incombustibles

Una trentena de colles van participar aquest diumenge a la Rua de Carnaval de Sant Antoni de Calonge en un dia de temperatura agradable i molta festa als carrers del nucli.

La Colla de Collons va obrir com a Carnestoltes una rua que va començar a dos quarts d'una del migdia pel carrer Sant Antoni fins arribar a la Plaça de la Llibertat.

El Carnaval de Sant Antoni va ser viscut de forma especialment intensa per les colles locals, que van tenir la primera oportunitat de desfilar a casa.  La setmana que ve ho faran a l'altre nucli del municipi, com és Calonge.
 

Amb ganes de donar-ho tot


Al costat de les colles de Sant Antoni, la rua és molt apreciada per les colles de Palamós que aprofiten que hi ha rua matinal a la seva ciutat per acostar-se fins al nucli.

Malgrat la ressaca de la Grandiosa Rua de Carrosses i Comparses de Palamós i l'Exhibició de Comparses de la tarda, van seguir exprimint les ganes de festa a Sant Antoni sense perdre cap oportunitat per seguir exhibint les seves disfresses, carrosses i coreografies.
 

El Carnaval continua la setmana que ve


El Carnaval a Calonge i Sant Antoni ara fa una aturada, posposa el Dimecres de Cendra i s'encamina cap a la rua de Calonge, el proper diumenge a la tarda. Començarà amb una despertada pels carrers del municipi al matí i a partir de les quatre arrencarà la rua de carrosses i comparses, que sortirà del Mas Barceló i recorrerà l’Avinguda Sant Jordi fins a la plaça de la Concòrdia.

El Carnaval a Calonge es tancarà el dimarts 3 de març, amb la cercavila de la comitiva del difunt Carnestoltes des de l’Escola Pere Rosselló fins als jardins del castell.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura