Els Cinemes Montgrí reobren amb les noves mesures de seguretat

Intervé: Jordi Bellapart, Cinemes Montgrí

Els Cinemes Montgrí de Torroella de Montgrí han aixecat de nou el teló esdevenint el primer cinema que reobre després del confinament. La pel·lícula escollida ha estat "Pavarotti" de Ron Howard, precisament el documental que tenien previst projectar quan es va decretar l'estat d'alarma. La primera sessió va ser divendres passat i va reunir una seixantena d'espectadors. La sala té actualment una capacitat per 110 persones, el que equival a un terç del seu aforament total. Per accedir-hi s'han establert diversos protocols d'higiene i seguretat, com l'ús de gel hidroalcohòlic, la separació entre butaques o l'ús de mascareta.

La majoria de públic de la primera sessió va ser de Torroella i al llarg del cap de setmana s'hi han sumat també veïns de la rodalia. Des de la direcció del cinema admeten que fins que no rebin espectadors de fora de la regió sanitària les entrades seran fluixes. 

El Cinema Montgrí, que és municipal, data del 1928 i és dels pocs queden en peu que conserva la seva estructura original. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura